تأثیر بازیهای رایانه ای بر کودکان و مضرات آن
تأثیر بازیهای رایانه ای بر کودکان به دلیل این که کودک و نوجوان با ساختنی ها و برنامه های دیگران به بازی می پردازد و کمتر قدرت دخل و تصرف در آنها را پیدا میکند اعتماد به نفس او در برابر ساختنی ها و پیشرفت دیگران متزلزل می شود.
تصور بیشتر خانواده ها این است که در بازی های رایانه ای فرد در بازی مداخله فکری مداوم دارد اما این مداخله فکری نیست
بلکه این بازی ها سلول های مغزی را گول می زنند و از نظر حرکتی نیز فقط چند انگشت کودک را حرکت می دهند.
ما هرچه در این مسیر حرکت کنیم و بازی ها را گسترش دهیم، انسان هایی را تحویل جامعه خواهیم داد که سرخورده، افسرده، غیر متحرک و غیر سازنده هستند
و خود اتکایی آنها بسیار کم خواهد بود و ابتکار عمل نخواهند داشت در حالی که برای جامعه، نیاز به انسان هایی خلاق، مبتکر و متفکر داریم.
بازیهای رایانه ای برای کودکان خیلی جذاب و هیجان انگیز است و والدین فکر میکنند که این بازی ها برای آنها خیلی خوب و مؤثر است
و هوش و مغز آنها را فعال میکند. در صورتیکه از نظر روانشناسی و روانپزشکی این بازی ها اعتیاد آور است و هیچ تفاوتی با فردی که به مواد مخدر اعتیاد دارد، ندارند.
بچه ها نیاز به بازی های فیزیکی و درگیرانه مثل: فوتبال، بسکتبال، والیبال و غیره….. که به صورت گروهی بازی میکنند، دارند.
اگر میخواهیم فرزندانی خلاق و مبتکر و متفکر داشته باشیم باید آنها را تشویق به یادگیری و کسب مهارت آموزی کنیم، مهارت هایی مثل: ساختن ربات، فعال کردن ذهن با یادگیری چرتکه، محاسبات عددی و … راه پیشرفت آنها را هموار کنیم.
راه کار چیست ؟
وظیفه والدین قرار دادن فرزندان در مسیر درست زندگی است، آموختن کار خوب است و باز داشتن از کار بد است و این خیلی مهم است.
باهوشان مسیر درست زندگی را برای فرزندان شما همواره کرده و برای اینکه کودکان شما در آینده مبتکر، خلاق و متفکر باشند، با افتخار مهارت های لازم را به آنها آموزش خواهند داد.